Följ vår blogg

  Läs senaste nytt - Sail Center of Sweden

  Maximera er segling med Raymarine | Racing / Klubbsegling

  sailcenterofsweden-raymarine-racing-01

  SailCenter of Sweden skapar en effektiv och hållbar men även prisvärd lösning för dig som vill få ut det mesta tänkbara när det kommer till att få ut max data på er segling.

  Vi erbjuder er bästa tänkbara lösningar och vi skapar också en flexibilitet. Oavsett så hjälper vi er ta fram och designa bästa tänkbara, utifrån era önskemål. Nedan lösning finns live att prova och se på vår J122. Lösningen uppgraderas löpande. Initialt togs denna lösning fram av Raymarine i Holland. Läs hela artikeln här. https://www.raymarine.eu/view/blog/news/details/index-ID=19446.html

  Bild ovan är aktuell J122 som vi för dagen seglar.Finns att kika på om så önskas! Vår sk. Raymarine demobåt.

  Lösningsförslaget nedan bygger på 3 sk Maxi instrument vid masten. Kan också vara 2 stycken om man önskar sätta Raymarine kombiinstrument Tack Tick vid masten. Till lösningen använder vi Raymarine trådlösa vindgivare som dessutom är monterad på dryga metern hög kolfiberpinne. Detta ger minimala störningar på vinddatan som tas emot av Raymarine Microtalk Gateway. Utöver detta har vi optimerade lösningar för fart, djup. Allt detta kan vi sedan projicera, i detta fall på en Raymarin Axiom 9" plotter och 2 st 7 tums Axiom+.

  Vi har en fjärrkontroll för smidig hantering, och vi har en Raymarine Racer Tack Tick. Utöver det så får vi via Axiom plottern Raymarine operativsystem Lighthouse 4. Ett system som blir vassare för var dag.  Här visar vi layline, startlinje, visar VMG, AWA och så vidare. Utöver det finns en rad polardiagram för specifika båtar att addera. Lägg in polardiagram för din båt och segla optimalt utifrån angiven vinkel.

  • 3 st Multiinstrument Maxi
  • 1 st Vindgivare trådlöst ca 1m över mast
  • 1 st Fjärrkontroll – Styrenhet1 st Mastfäste för 3st Maxidisplayer
  • 1 st Kombi instrument (TackTick) Start etc.
  • 1 st Givare för fart, temp
  • 1 st Givare för djup
  • 1 st Microtalk Gateway
  • 1 st Axiom 9” inkl sjökort norra Europa
  • 1 st Raystar 150 GPS antenn

   All information om de olika produkterna finns i bifogad katalog för 2023. Ladda ner Raymarine 2023 katalog
  Önskar ni kika på vår lösning live, önskar ni hjälp att projektera, offerera och tom installera och konfigurera så finns vi för att hjälpa er.

  Kontakta Fredrik Blixt på: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Mikael Andersson på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  Ni kan även besöka vår sida Raymarine projekt. Fyll bara i denna och vi återkopplar till er.

  Rullmast i kolfiber | Seldén – Tid att uppgradera ...
  Raymarine Axiom plotter 7, 9 eller 12 tum – Sjökor...

  ERHÅLL VÅRA SPÄNNANDE NYHETSBREV

  Signa upp er för våra nyhetsbrev redan idag. Ni kan när som helst avregistrera er.

  SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

  SailCenter of Sweden AB
  Sandbyhovsvägen 7
  594 70 Loftahammar

  Tel. 0739 44 20 21 / 27

  ÖPPETTIDER

  Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
  Lördagar: Stängt
  Söndagar: Stängt

  Bolagsnamn - Org nr.
  SailCenter of Sweden Loftahammar AB
  559211-9464