Följ vår blogg

Läs senaste nytt - Sail Center of Sweden

SailCenter of Sweden blir leverantör av alla linor till Aspect 45

sailcenterofsweden-aspect45-artikel
Aspect 45 är ett projekt, en båt som är superspännande. En båt helt i kolfiber som har mycket innovativa lösningar. En prestanda båt för crusing. 

Den är lätt
Den är snabb
Den har hög komfort
Den är enkel att hantera

SailCenter of Sweden fick den stora förmånen att bli lin-leverantör till denna mycket spännande båt. Här kommer vi jobba med enbart linor av högsta kvalitet. Det blir linor från Hampidjan och Liros. Självklar kommer vi utföra alla splitsjobb på alla linor. Daniel på Spinsail är motorn i det utförandet. 


Vi kommer jobba med högsta kvalitet rakt igenom och vi kommer onsite slutföra vårt projekt. En så spännande resa tycker vi på SailCenter of Sweden.


 Rolf Tannergård – initiativtagare

Rolf Tannergård etablerade kontakt med båt- och flygplanskonstruktören Kåre Ljung och formgivaren Annica Sundh för att skapa en komfortabel, lättseglad båt med hög prestanda för kryssegenskaper. Till detta har vi även Rodney Arden som jobbar med projektledning. 

Vi vill tacka alla berörda som Rolf, Rodney och Kåre för förtroendet. Nu är det upp till oss att leverera...Fallina från Hampidjan

Hampidjan on vinsch

Coolt fallås
Rigg på väg till Finland - Baltic Yacht 68 Café Ra...
Båtförmedling från Frankrike till Loftahammar!

ERHÅLL VÅRA SPÄNNANDE NYHETSBREV

Signa upp er för våra nyhetsbrev redan idag. Ni kan när som helst avregistrera er.

SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

SailCenter of Sweden AB
Sandbyhovsvägen 7
594 70 Loftahammar

Tel. 0739 44 20 21 / 27

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Bolagsnamn - Org nr.
SailCenter of Sweden Loftahammar AB
559211-9464

SERVICES