Båtdekor | Dekaler, foilering av båt – Profilering

Behöver ni hjälp med att foilera er båt, segel, teamkläder etc. Vi har lösningen.

Båtdekor | Här jobbar vi enbart med produkter i högsta kvalitet. En folie måste hålla för UV-strålning, saltvatten och slitage. Att använda billiga produkter är inte en hållbar lösning, värt att tänka på.

Vi använder alltid folie av bästa och rätt kvalitet.


Profilering | Vi har kunskapen att hjälpa er med att ta fram tryckoriginal, vi tar fram allt från första idén till slutmontering av produkt. 

Här finns vi för att designa och ta fram logotyper, texter, grafiska element etc. Dessa tar vi sedan fram som tryckbara filer som vi skickar till vår partner för framställan av dekaler etc. 

Gäller det att få fram teamkläder så samverkar vi här med flera olika partners. 

Vi är länken i kedjan med att på ett proffsigt sätt ta fram teamkläder för seglaren, ta fram dekaler och till sist montering. 

Genom vår nära partner Johan Nyqvist - Logo & Display tillhandahålls foilering med absolut högsta kvalitet.

Kontakta oss för mer information / offert

Not…Vi är och vill vara noga. När vi hjälper er med båtdekor, framställan av grafiska element etc. så erhåller ni alltid vår tjänst med bästa och högsta kvalitet.

Med många år inom branschen så vet vi hur arbetet ska ske på bästa sätt i kombination med god  kostnadseffektivitet. 

Vi finns för att hjälpa och att stötta. Att välja SailCenter of Sweden innebär att ni väljer kunskap och trygghet. För oss är trygghet viktigt, därför vill vi understryka att vi alltid agerar 100% seriöst i alla led.