Jag vill köpa en båt

Hur kan vi hjälpa dig i ditt båtköp?

Beskriv vad du söker. Kanske vet du exakt vad det är för båt du söker eller så har du kanske ett hum om vad du söker. Beskriv med båttyp, fabrikat, antal kabiner, motortyp, segel, skick utrustning eller andra krav.

Vi lägger ut förfrågan i vårt nätverk nationellt och internationellt efter dina krav. Ibland hittar man snabbt vad som söks och ibland kan köpprocessen ta lite längre tid. Det vi hjälper till med är att sålla bort båtobjekt som känns tveksamma av någon anledning.

Transperansen här är viktig mellan säljare, mäklare och köpare. Finns frågetecken om t.ex. funktion eller åtgärder som behöver lösas innan ägarbyte kan vi hjälpa till att se över detta och offerera pris på åtgärd. Dessa objekt vill vi att du som söker drömbåten ska slippa lägga tid på.

Vi har under paraplyet Sailcenter Of Sweden AB långa erfarenheter av båtliv både som fritidsseglare och kappseglare. Vår ambition är att ha höga krav på de båtar förmedlas genom oss. 

Vår roll är att vara så transparanta vi kan och påvisa de fel och brister vi själva upptäcker på förmedlingsbåtar. Vi upplyser köpare och säljare om att vara noggranna när det är visning. Vi gör en varudeklaration i samband med ägarbyte. 

Kort och gott kan man säga att vi sonderar marknaden åt dig och hjälper dig att hitta din drömbåt. 

Båt kan även levereras till din nya hemmahamn i Sverige. Vid eventuell tvist mellan köpare och säljare kan vi bistå med hjälp. Dock är det alltid ARN som granskar ärendet.

Vad kostar det att söka drömbåt genom SailCenter Of Sweden AB?

Svar: Inget, det är en del i arbetet som båtmäklare!

För och efternamn *
Telefonnummer *
E-postadress *
Typ av båt *
Tänkt tid för försäljning *
Beskriv kort ert objekt
Jag tar gärna emot nyhetsbrev med spännande info
Ja tack
Nej Tack
Kunskap

Vi erbjuder alltid högsta kunskap

Trygghet

Vi står för trygghet i ert försäljningsuppdrag

Varudeklaration

Vi varudeklarerar alla våra objekt

Bli kund

Upplev känslan att få trygghet

Tack för att ni kikade in

Vill ni köpa eller sälja båt? Vi är de som kommer med goda råd och hjälper er på er resa. Kontakta oss så hjälper vi er att förverkliga ert båtägande.

ERHÅLL VÅRA SPÄNNANDE NYHETSBREV

Signa upp er för våra nyhetsbrev redan idag. Ni kan när som helst avregistrera er.

SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

SailCenter of Sweden AB
Sandbyhovsvägen 7
594 70 Loftahammar

Tel. 0739 44 20 21 / 27

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Bolagsnamn - Org nr.
SailCenter of Sweden Loftahammar AB
559211-9464

SERVICES