Så här går det till

  SailCenter of Sweden välkomnar er

  Att välja oss som mäklare för er försäljning eller för ert köp ska vara baserat på högsta trygghet. Det står vi för. Vi ställer krav på säljaren och vi ställer krav på köparen. Allt ska vara proffsigt i alla dess led.

  M.a.o högsta trygghet för både köpare och säljare.

  Kunskap

  Vi erbjuder alltid högsta kunskap

  Trygghet

  Vi står för trygghet i ert försäljningsuppdrag

  Varudeklaration

  Vi varudeklarerar alla våra objekt

  Bli kund

  Det lönar sig att bli kund hos oss

  Så här går det till när man väljer oss...

  Kontakta oss | Mejla in på info@sailcenterofsweden.se eller ring 0739 44 20 21 om du inte har vägarna förbi vårt kontor i Loftahammar. Ni kan även anmäla intresse på vår hemsida här. [+] Gå vidare


  Boka en träff | Vi bokar in en träff med representant från Sailcenter Of Sweden AB där vi träffas och går igenom er båt med fotografering och värdering görs.


  Dokument | Du får dokument för utrustningslista och förmedlingsavtal som du fyller i och skickar in på mejl till oss på Sailcenter Of Sweden AB.


  Annons | Bildmaterialet sätts samman och du får en länk till annonsen innan den publiceras i skarpt läge. Kolla igenom så att all fakta stämmer med utrustningslistan du skickat in och att du är nöjd med bildmaterial och text.


  Publicering - Uppdatering | Efter det att du bekräftat annonsen och gett den OK för publicering skickas faktura på startavgift ut. Efter mottagen betalning kommer vi annonsera ut båten i våra digitala kanaler och håller dig löpande uppdaterad om visningar och bud som kommer in.


  Trygghet i säljprocess | Vi hjälper till hela vägen i säljprocessen och för att öka tryggheten för både köpare och säljare har vi alltid en besiktning på segel till din segelbåt (den uppsättning som du normalt använder, ej gamla utslitna segel.)

  Som säljare får Du veta hur bra ”motor” du har och därmed bättre värderingsstöd och köpare får ett intyg på att segel är i ett visst skick, inga frågetecken alltså om segelgarderoben bara håller säsongen ut.

  Även motor får en kontroll och ger både trygghet för köpare och säljare.


  Betalning | Vi ordnar med köpekontrakt och all betalning av båten sker via klientkonto genom Sailcenter Of Sweden AB för att skydda säljare och köpares bankuppgifter.

  Som säljare behöver du inte oroa dig för fejkade köpare eller betalningar som annulleras från säljare. Båten får inte lämna hemmahamn innan full betalning är erlagd. Möjlighet att lämna in båt till Sailcenter Of Sweden AB under tiden försäljning sker kan göras i Loftahammar enligt ök. med Sailcenter Of Sweden AB. Pris enligt ök.


  Kunskap - Trygghet | Med Sailcenter Of Sweden ABs nätverk och ingående förfrågningar på båtobjekt ökar dina chanser att få er båt såld. Vi ser helhetslösning som en självklar del i en båtaffär.
  För köpare finns alltså hjälp att komplettera en båt med just den utrustning du vill.

  Vill ni veta mer? Tveka inte att kontakta oss.

  Tack för att ni kikade in

  Vill ni köpa eller sälja båt? Vi är de som kommer med goda råd och hjälper er på er resa. Kontakta oss så hjälper vi er att förverkliga ert båtägande.

  ERHÅLL VÅRA SPÄNNANDE NYHETSBREV

  Signa upp er för våra nyhetsbrev redan idag. Ni kan när som helst avregistrera er.

  SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

  SailCenter of Sweden AB
  Sandbyhovsvägen 7
  594 70 Loftahammar

  Tel. 0739 44 20 21 / 27

  ÖPPETTIDER

  Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
  Lördagar: Stängt
  Söndagar: Stängt

  Bolagsnamn - Org nr.
  SailCenter of Sweden Loftahammar AB
  559211-9464