Varför välja SailCenter of Sweden

  SailCenter of Sweden välkomnar er

  Att välja oss som mäklare för er försäljning eller för ert köp ska vara baserat på högsta trygghet. Det står vi för. Vi ställer krav på säljaren och vi ställer krav på köparen. Allt ska vara proffsigt i alla dess led.

  M.a.o högsta trygghet för både köpare och säljare.

  Kunskap

  Vi erbjuder alltid högsta kunskap

  Trygghet

  Vi står för trygghet i ert försäljningsuppdrag

  Varudeklaration

  Vi varudeklarerar alla våra objekt

  Bli kund

  Det lönar sig att bli kund hos oss

  Varför välja SailCenter of Sweden som er mäklare

  Vi är ett nätverk av båtentusiaster med mångårig erfarenhet av båtliv och segling. Här finns erfarenhet både av vardagssegling och tävlingssegling samt mycket god erfarenhet och långvarigt kunnande inom stående och löpande rigg.

  Här i Loftahammar, hjärtat av segelparadiset på den Svenska ostkusten har vi nära till fullservice med segelmakeri och marin service på både motorer och skrov. Vi är även leverantörer av tågvirke och ger dig som ska sälja eller köpa båt en objektiv bedömning av befintligt segelställ som används primärt.

  Detta ger så klart en bättre bild av skick på segel. Är det segel som är helt slut eller om det är en segelgarderob som hänger med i många år till.

  Vår erfarenhet säger oss att det inte alltid man faktiskt vet i vilken kondition ens segel är i, kanske inte man heller vet hur gamla seglen är eller hur bra passform egentligen är. Vi besiktigar alltid aktiv segelgarderob på intagna båtar!

  Som köpare är det heller inte alltid enkelt att se vilken kvalitet segel är i på en begagnad båt. Kanske upptäcker du efter något år att segelgarderoben faktiskt inte var så bra som man trodde. Kanske är du som köpare nybörjare på segelbåt.

  Vi vill ge både säljare och köpare trygghet i sin båtaffär, så långt det bara går.

  Ofta slutar en båtaffär inte med slutpriset. Det skall rätt ofta köpas nya segel, ibland rätt kort tid efter ägarbyte och nya fallinor och skotlinor eller annan utrustning. Vi ger båtförmedling via Sailcenter Of Sweden en bättre uppfattning om befintlig aktiv segelgarderob och om det visar sig att segel är trasiga, eller icke komplett så kan vi offerera ett helhetspris efter köpares önskemål. Och för dig som vill sälja din segelbåt så vet du att köpare inte behöver gå missnöjd med felsydda segel eller att segel levereras med sömmar som gått upp.

  Varje båt år unik i sig idag. Och särskilt begagnade äldre båtar som har ”postorderköpta” segel är passform inte alltid 100 %. Här hjälper vår expertis både säljare och köpare att leverera båten komplett. För meningen är väl att alla parter ska vara nöjda och att du som köpare kan ut och segla så snart som möjligt och njuta av båtlivet.

  Vi har möjlighet att förvara båtar vid brygga i Loftahammar under förmedlingsuppdraget. Även möjlighet till vinterförvaring finns.

  Kontakta oss på SailCenter Of Sweden på info@sailcenterofsweden.se för prisförslag på båtförmedling.

  Båtförmedling via SailCenter Of Sweden är ett nytt sätt att tänka där vi förmedlar mer än bara en båt. Vi förmedlar en helhetslösning och siktar in på segelbåtar med det där lilla extra.

  Är du intresserad av att köpa båt? Hör av dig så hjälper vi dig att leta båt för ditt önskemål.
  Med vänlig hälsning | Teamet på Sailcenter Of Sweden

  Tack för att ni kikade in

  Vill ni köpa eller sälja båt? Vi är de som kommer med goda råd och hjälper er på er resa. Kontakta oss så hjälper vi er att förverkliga ert båtägande.

  ERHÅLL VÅRA SPÄNNANDE NYHETSBREV

  Signa upp er för våra nyhetsbrev redan idag. Ni kan när som helst avregistrera er.

  SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

  SailCenter of Sweden AB
  Sandbyhovsvägen 7
  594 70 Loftahammar

  Tel. 0739 44 20 21 / 27

  ÖPPETTIDER

  Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
  Lördagar: Stängt
  Söndagar: Stängt

  Bolagsnamn - Org nr.
  SailCenter of Sweden Loftahammar AB
  559211-9464