Lär dig segla flerskrov | SailCenter of Sweden

Lär dig segla | Snabbt, utmanande och roligt - SailCenter of Sweden

Ta din segling till nästa nivå. Att segla flerskrov är mycket annorlunda från att segla enskrov. Farter utöver det vanliga, snabbt och utmanande och inte minst så roligt.

Vill ni också lära er segla flerskrov eller kanske bara prova-på? Till vårt förfogande har vi idag Marstrom M32, Marstrom Tornado etc. Nivån på utbildningen bestämmer vi tillsammans, det kan var en grundutbildning det kan vara av mer avancerad karaktär.

Vill ni utveckla er segling på vanlig segelbåt? Till vårt förfogande har vi en J105 som är topputrustad. Här kan ni lära er grunderna i att starta en enskovsbåt, ni kan lära segling med gennaker, grunderna i trim och mycket mer.

Vi har över 25 års erfarenhet av flerskrovsegling. Seglingen sker på Göran Marström bakgård i Loftahammar 4 mil norr om Västervik.

Vill ni lära er att segla katamaran? Kontakta oss.

Not…Vi är och vill vara noga. När det kommer till vår sk. seglarskola tillhandahåller vi allt som krävs. Kom som ni är, ta med ett glatt humor och vi gör dagen till något extra.

Vi finns för att hjälpa och att stötta. Att välja SailCenter of Sweden innebär att ni väljer kunskap och trygghet. För oss är trygghet viktigt, därför vill vi understryka att vi alltid agerar 100% seriöst i alla led.