Vi brinner för segling därför bjöd in till en prova på dag

Vi brinner för segling därför bjöd in till en prova på dag

Vi är ett gäng som brinner för segling med allt vad det har att erbjuda - Grundat på detta så ville vi gärna dela med oss. 

Vi har flerskrovbåtar som Tornado vi har A-Catamaraner en J105 osv. Under en helg i Loftahammar bjöd vi in till en prova på dag.

Här fick alla testa att segla flerskrov, vi hade famljer med på vår J105. Alla besökare bjöds på hamburgare med dryck osv.

Till vår prova på helg kom även Västervikstidningen som gjorde ett fint repotage. 


Helgen blev toppen och vi vill rikta ett stort tack till alla som ställde upp för att förverkliga denna helg. 

Stort tack till ICA Loftahammar som sponsrade oss med käk, och inte minst ett stort tack till alla privatpersoner som ställde upp. 


Vill ni lära er segla flerskrov? Vi har mängder med erfarenhet och ställer gärna upp för en helg eller en dag. Kontakta oss om ni önskar veta mer om förutsättningarna.

Kontakta Mikael Andersson på 013 473 20 21 eller på mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

SailCenter of Sweden AB
Sandbyhovsvägen 7
594 70 Loftahammar

Tel. 0739 44 20 21 / 27

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Bolagsnamn - Org nr.
SailCenter of Sweden Loftahammar AB
559211-9464

SERVICES