Er partner för Raymarine - Service - installation - Försäljning

  Raymarine Lighthouse sjökort

  Image

  Raymarine Lighthouse sjökort

  LightHouse-sjökort innebär en ny nivå av tydlighet för marin navigering. LightHouse-kartorna, som skapats utifrån oiciella källor för hydrografiska kartor, erbjuder maximal läsbarhet, intuitiv navigering och överlägsen kvalitet. Fyra olika färgpaletter ger bästa möjliga visning dygnet runt, och med reglagen för kartsymboler kan du anpassa kartorna efter dina personliga preferenser.

  Prenumerera på LightHouse Charts Premium och få tillgång till kontinuerliga kartuppdateringar, ett utökat bibliotek över intressepunkter (POI) samt förbättrade satellitbilder för kraftfull och sofistikerad marin navigering.

  Image
  This image for Image Layouts addon

  SJÖKORT FÖR YRKESVERKSAMHET ELLER FRITIDSKARTOR
  Växla mellan den informationsrika professionella S-52 oiciella kartbilden (vänster) och LightHouse fritidskartor (höger) för den visning av viktiga kartdata du föredrar.

  This image for Image Layouts addon

  NAVIGERA MED EN VY ÖVER VERKLIGHETEN
  Åtkomst till högupplösta satellitbilder från Mapbox med en komplett bild av gator, stränder och grunda vatten för välunderbyggda beslut.

  This image for Image Layouts addon

  FLEXIBLA FÄRGLÄGEN
  Färgpaletter för dagsljus, skymning, mörker och starkt solljus underlättar för synen att anpassa sig till förändrade ljusförhållanden och kartbilden blir mindre ansträngande att tolka.

  FÖRBÄTTRAD HANTERING AV SJÖKORTSSYMBOLER
  Ändra storleken på sjömärken, intressepunkter och andra ikoner för total kontroll över sjökortets detaljer.


  EXPANSIVT BIBLIOTEK ÖVER INTRESSEPUNKTER
  Med det ständigt växande biblioteket över intressepunkter från de bästa marina databaserna hittar du snabbt exempelvis lokala marinor, bensinstationer och servicevarv.

  HÅLL DIG UPPDATERAD OCH UTFORSKA MER
  Med RayConnect Mobile och ett LightHouse Premium- abonnemang kan du uppdatera dina sjökort och ladda ner premiuminnehåll med mobiltelefonen.

  Ladda ner
  Raymarine produktkatalog

  Som partner till Raymarine står vi för kunskap. Vi är företaget som hjälper er att designa och rita upp ert befintliga system och vi adderar förändringar. Vi hjälper er att välja rätt produkter och vi hjälper er med installation och service. Vi bistår er även med konfiguration av er lösning så som ni önskar det.


  Sammanfattningsvis, vi är företaget som hjälper dig med er Raymarine lösning.

  Image

  ERHÅLL VÅRA SPÄNNANDE NYHETSBREV

  Signa upp er för våra nyhetsbrev redan idag. Ni kan när som helst avregistrera er.

  SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

  SailCenter of Sweden AB
  Sandbyhovsvägen 7
  594 70 Loftahammar

  Tel. 0739 44 20 21 / 27

  ÖPPETTIDER

  Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
  Lördagar: Stängt
  Söndagar: Stängt

  Bolagsnamn - Org nr.
  SailCenter of Sweden Loftahammar AB
  559211-9464