Er partner för Raymarine - Service - installation - Försäljning

Raymarine servicepartner

Image

Produkter och tjänster för seglaren

SailCenter of Sweden jobbar med Raymarine Marin Elektronik
Vi opererar på Ostkusten och hjälper er att välja rätt lösning, inköp och inte minst installation och service.
Vi finns i Loftahammar 5 mil norr Västervik

Raymarine
Multifunktionsskärmar

Vi på SailCenter of Sweden erbjuder bara det bästa tänkbara. Välj oss som er partner när det kommer till köp, installation och service.

Läs mer

Raymarine
Vindinstrument

Raymarine vindinstrument för dig med krav. Att välja Raymarine Micro Talk ger dig all den data som ni behöver för er segling.

Läs mer

Raymarine
Ekolod

Raymarine för dig som önskar ett ypperligt ekolod. Välj det som passar just dig och vi hjälper er att göra rätt val som passar just er.

Läs mer

Raymarine
Instrument

Raymarine har ett brett utbud av instrument. Här hittar display för montering på mast. Tick Tack och mycket annat spännande.

Läs mer

SENASTE NYTT - VI BLOGGAR

25 januari 2023

Vi på SailCenter of Sweden är numera partner till Raymarine och med det vill vi såklart hjälpa er. Fredrik Blixt är en av våra Raymarine montörer. Vill ni veta något mer om just Raymarine till er båt skriv en rad till Fredrik.

20 januari 2023

Nu tar vi på SailCenter of Sweden nästa steg. Nu är vi partner till Raymarine och med det kan vi hjälpa er med installationer, konfigurationer och såklart hårdvara.

16 november 2022
E40i – EN LÄTTPLACERAD ELVINCH - Rufftaket är en vanlig placering av en vinsch för hantering av fall, uthal och andra linor, men att manuellt vinscha upp storseglet kan vara slitsamt och är ett jobb för en eller ibland två personer....
08 november 2022
Vi på SailCenter of Sweden är lite extra stolta idag. Vi har fått den fina möjligheten att leverera ett större uppgraderingspaket till en FP Helia 44 | Det är riktigt coolt, det är en lösning utöver det vanliga och det ställer oss på vår edge....
07 november 2022
Seldén CXe45 -ETT ELDRIVET RULLSYSTEM FÖR CODE 0Ren seglingsglädje - Att rulla ut sin Code 0 när vinden öppnar upp är en känsla som måste upplevas. Oavsett vilken typ av seglare man är så är kraften och fartökningen en ren njutning, och nu blir det e...
07 november 2022

SailCenter of Sweden fick det fina uppdraget att ta fram alla linor som krävs på båten. I detta fall blev det en mix av linor från Hampidjan och Liros. Det bästa av två världar kan man säga.

Ladda ner
Raymarine produktkatalog

Som partner till Raymarine står vi för kunskap. Vi är företaget som hjälper er att designa och rita upp ert befintliga system och vi adderar förändringar. Vi hjälper er att välja rätt produkter och vi hjälper er med installation och service. Vi bistår er även med konfiguration av er lösning så som ni önskar det.


Sammanfattningsvis, vi är företaget som hjälper dig med er Raymarine lösning.

Image

Nytt, bättre och vassare operativsystem

Raymarine
Lighthouse 4

ERHÅLL VÅRA SPÄNNANDE NYHETSBREV

Signa upp er för våra nyhetsbrev redan idag. Ni kan när som helst avregistrera er.

SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

SailCenter of Sweden AB
Sandbyhovsvägen 7
594 70 Loftahammar

Tel. 0739 44 20 21 / 27

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Bolagsnamn - Org nr.
SailCenter of Sweden Loftahammar AB
559211-9464

SERVICES