Seldén Mast - Partner

  Vi är er Seldén partner på Ostkusten

  Seldén Mast | Er trygga Seldén partner för Ostkusten

  Vi är er trygga Seldén partner när det kommer till lösningar för er båt.

  I nära samverkan med Seldén Mast hjälper vi er med allt från riggservice, byte inköp av ny rigg, bommar och med det tillhörande produkter från Seldén Mast.

  Vi finns i Loftahammar 5 mil Norr Västervik. Här finns vår serviceanläggning där vi hjälper våra kunder. 

  Har det skett en olycka med skada som följd och ni behöver få hjälp med olika typer av försäkringsärenden så finns vi för ert förfogande. Vi kan hjälpa er med återställande, byte av riggar eller andra produkter som ex.vis Furlex system. 

  Seldén Mast är företaget som tillhandahåller produkter för seglaren och segelbåten. Här finns allt från små block till vinschar till bommar, aluminiumriggar, riggstag och kolfibermaster. 

  Med vår kompetens erhåller ni vår hjälp. 

  Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss.


  Besök gärna Seldén Mast webbplats. Där finns massor information om produkter, tjänster tillvägagångssätt, och mycket mer. Vi tillhandahåller deras produkter med kunskap vilken är nyckeln för en bra lösning.
  Gå vidare till Seldén Mast

  Så här säger Seldén Mast | Din passion för segling är det som driver oss och vi vill göra din seglingsupplevelse så positiv som möjligt. Vi står till ditt förfogande.

  Vi ser till detaljerna | Ingen detalj är obetydlig i vårt sökande efter det bästa. Det gäller allt från materialval till en noggrann kvalitetskontroll av den färdiga produkten. Seldéns företagsfilosofi kan sammanfattas under begreppen kvalitets- och systemtänkande samt en oavbruten strävan mot att åstadkomma bästa möjliga funktion för varje produkt.

  Vår bakgrund | Sedan starten 1960 har nyfikenhet på nya teknologier och material alltid drivit oss framåt och vi har utvecklat vårt sortiment av master från traditionella trämaster till dagens aluminium- och kolfibermaster. Idag är vi den dominerande tillverkaren i världen av kompletta system för segelhantering för allt ifrån jollar och upp till 80’ yachts.

   

  ERHÅLL VÅRA SPÄNNANDE NYHETSBREV

  Signa upp er för våra nyhetsbrev redan idag. Ni kan när som helst avregistrera er.

  SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

  SailCenter of Sweden AB
  Sandbyhovsvägen 7
  594 70 Loftahammar

  Tel. 0739 44 20 21 / 27

  ÖPPETTIDER

  Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
  Lördagar: Stängt
  Söndagar: Stängt

  Bolagsnamn - Org nr.
  SailCenter of Sweden Loftahammar AB
  559211-9464