SailCenter of Sweden

Produkter och tjänster för seglaren och segelbåten

SailCenter of Sweden

Rullbom | Mainfurl - Danska rullbommar i högsta kvalitet

SailCenter of Sweden - Er Mainfurl agent i Sverige

Din seglingsupplevelse blev enklare, säkrare och roligare.

  • Lätt | Bommen är lätt att manövrera; manuellt eller genom att trycka på en knapp
  • Elegant | Den sömlösa designen ger bommen ett elegant utseende
  • Säker | Du kan stanna i sittbrunnen när du använder rullbommen
  • Hållbar | Tillverkad av de bästa i branschen, kvaliteten är unik

En unik rullbom för er segelbåt

Mainfurl rullbommen är en toppmodern bom med ett innovativt, smart rullsystem för din segelbåt. Bommens eleganta design gör den till en tidlös och vacker match för vilken yacht som helst. Vi har fokuserat på varje detalj och fulländat dem för att göra bommen både elegant och praktisk.

Vi på SailCenter of Sweden står för projektering, order, leverans, montering. Vi hjälper er att ta fram rätt segel för ert ändamål. Kortfattat vi är er partner som är med er på hela resan från start till mål.

 

 

Hög kvalitet och innovativ design

Denna toppmoderna, V-formade, slimmade bom kommer med en kropp gjord av högkvalitativ glasfiber eller kolfiber, både mycket hållbara och lätta material, vilket säkerställer att bommen tar all belastning.

Elegant, säkert, lätt & hållbart

Filosofin med MAINFURL rullbommen är att kunna hantera storseglet på stora yachter med shorthanded besättning på ett säkert och enkelt sätt.

Rullbommen kommer med ett unikt rullsystem, antingen i en manuell version med en ändlös revlina eller som en elektrisk version med en Reckmann BFE-motor inbyggd i dornen. Elsystemet manövreras med tryckknappar. Oavsett om systemet är manuellt eller elektriskt manövreras det från sittbrunnen vilket gör bommen säker och lätthanterlig.

Om vinden ökar och du måste reva storseglet kan du enkelt rulla huvudseglet till en av lattorna, så läkten ligger precis under dornen – väldigt enkelt och säkert.


Passar alla yachter

MAINFURL rullbommen är byggd för att passa både helt nya yachter men även för att montera om på en äldre yacht. Vi bygger rullbommen för att passa alla befintliga beslag på din mast, vilket gör den mer eller mindre till en "plug 'n' play"-lösning. Vi levererar till segelbåtar från 35` och upp till 90`

Kolla in på vår video - Så funkar en rullbom

SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

SailCenter of Sweden AB
Sandbyhovsvägen 7
594 70 Loftahammar

Tel. 0739 44 20 21 / 27

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Bolagsnamn - Org nr.
SailCenter of Sweden Loftahammar AB
559211-9464

SERVICES