SailCenter of Sweden

Produkter och tjänster för seglaren och segelbåten

SailCenter of Sweden

Segelhotell | Förvaring, underhåll och service av segel

Vi vet att de flesta njuter av att bara få segla sin båt. Därför vill vi hjälpa dig.

Det kan vara tungt och riktigt besvärligt att ta hand om sina segel på bästa tänkbara sätt helt själv. Vi har lösningen på det och erbjuder därför flera olika alternativ för att ge dig bästa tänkbara service.

Segel är en förhållandevis dyr investering och att förvara och underhålla sina segel på rätt sätt ger ett betydligt längre ägande och hållbarhet. Vi tar hand om era segel på bästa sätt. Ni får en statusrapport och vi skickar en notis på våren när era segel är klara för avhämtning.

Ps. Visste ni att ni på våren kan boka vår tjänst Riggservice. Läs mer om denna här. Låt oss vara er partner som hjälper er till ett bekymmersfritt seglande.

Image
This image for Image Layouts addon

Segelhotell - Green light

Segelhotell: Förvaring av segel

Detta är den enklaste formen av vår tjänst Segelhotell Green. Tjänsten innebär att ni lämnar in seglen till oss vi gör en enkel översyn innan vi lägger era segel för förvaring. Denna nivå innebär endast förvaring och upp till 4 segel avses i priset. För fler segel kontakta oss.

Pris: 1 062:- per år.
Upp till  3 segel. Vid fler segel begär pris. Alla priser anges inkl moms. 

Boka segelhotell
This image for Image Layouts addon

Segelhotell - White light

Segelhotell vit sektor innebär att vi hämtar era segel på något av våra inlämningsställen.

Så snart seglen är hos oss utför vi en besiktning av era segel och skickar er en rapport på samtliga segel.

När detta är klart så tar vi noga hand om era segel. Ni kan sedan utifrån vår rapport avropa det som passar er bäst om något. Tillsammans bestämmer vi vad som är bäst för just er och era segel. 

Pris: 2 500:- per år * 
Upp till 4 segel. Vid fler segel begär pris. Alla priser anges inkl. moms

Boka segelhotell
This image for Image Layouts addon

Segelhotell - red light

Segelhotell röd sektor innebär att vi tar hand om allt för er räkning.

Det kan vara tungt att själv hantera nedtagning av seglen på sin båt, det kan vara så att tiden inte finns etc. Vi finns för att hjälpa er.

Vi bestämmer en dag och en tid då vi kommer till er, vi monterar ner era segel, tar med dom till vår serviceanläggning, utför en besiktning av era segel och utifrån det sedan inkommer med en rapport.
Utifrån rapporten tar ni sedan enkelt beslut i vad som passar er bäst. Utgångspunkt Västervik 5 mils radie.

Pris enl överenskommet.

Boka segelhotell

Not…Våra felrapporter kan i vissa fall innebära att vi rekommenderar att beställa ett helt nytt segel. Ett segel har en viss livslängd och till slut går det inte att göra mer.

I sådant skede så bestämmer vi tillsammans vad som passar er bäst och inkommer med prisförslag på ett nytt segel. Att välja SailCenter of Sweden innebär att ni väljer kunskap och trygghet. För oss är trygghet viktigt, därför vill vi understryka att vi alltid agerar 100% seriöst i alla led.

SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

SailCenter of Sweden AB
Sandbyhovsvägen 7
594 70 Loftahammar

Tel. 0739 44 20 21 / 27

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Bolagsnamn - Org nr.
SailCenter of Sweden Loftahammar AB
559211-9464

SERVICES