SailCenter of Sweden

Produkter och tjänster för seglaren och segelbåten

SailCenter of Sweden

Vad är och vilka är vi bakom Sail Center of Sweden

Sail Center of Sweden AB är ett gammalt bolag som grundades av Göran Marström. Detta blev sedermera som många känner till företaget Marstrom Composite som fortfarande är fullt verksamma.
Företaget ägs och drivs av Mikael Andersson och Anneli Cronstrand. I samverkan finns flera personer som tillför kunskap och kvalitet. Det är viktiga partners som Doyle Sweden- segel,  SpinSail Sweden för splitsjobb och riggjobb samt Versatil för båtförmedling. Våra partners är Seldén, Liros, Profurl och vi är återförsäljare för Hampidjan i Norden och partner till Raymarine.

Vi är ett gäng entusiaster som brinner för det där lilla extra.

Vi kommer rikta oss till de som söker kvalitet när det kommer till segling och segelbåtar. Här kommer man hitta specialprodukter utvecklade i kolfiber, man kan hitta kvalitativa segel och mycket kunskap.

Varmt välkomna att fråga oss om ni vill veta mer!
Hälsningar Sail Center of Sweden. 

Mikael Andersson - SailCenter of Sweden

VD - Kundansvarig
Mikael Andersson

Grundare av SailCenter of Sweden. Vi vill verka för kvalitet inget annat. Tillsammans med personer / företag besitter vi enorma kunskaper.

Tel: +46(0)739 44 20 21
mikael@sailcenterofsweden.se

Mikael Andersson - SailCenter of Sweden

Marknad / Kundansvarig
Anneli Cronstrand

Grundare av SailCenter of Sweden. Håller koll på allt och ser till att ni som kund får bästa tänkbara service. Ansvarig för ekonomi, avtal, offerter m.m.

Tel. +46(0)739 44 20 21
anneli@sailcenterofsweden.se

Fredrik Blixt

Raymarine - Båtel
Fredrik Blixt

Fredrik är experten på Raymarine och allt som har med båtel att göra. Med många år inom kölbåtsvärlden och mycket allmänkunnig. Fredrik bistår oss på många plan inte minst när det kommer till rigging service.

fredrik@sailcenterofsweden.se

Ulf Tjernberg - SailCenter of Sweden

Segelmakare - Doyle Sails
Ulf Tjernberg

Ult T driver Doyle Sweden och verkar för effektiva snabba segel. Ulf utvecklar och brinner för att lyckas ta fram snabba och kvalitativa segel. För dig som söker kvalitet.

Göran Marström - SailCenter of Sweden

Mentor - Kunskapsbärare
Göran Marström

En gång i tiden grundare av SailCenter of Sweden. Göran Marström är mentor och besitter kunskap utöver det vanliga. Med 1000 talet producerade katamaraner.

Daniel Engström

SpinSail Sweden
Daniel Engström

Daniel äger och driver företaget SpinSail Sweden AB på Västkusten. Som samarbetspartner till SailCenter of Sweden kommer vi tillsammans kunna erbjuda olika typer av riggarbeten, linor och olika typer av splitsjobb.

Flerskrovsbåtar

Att segla flerskrovsbåtar skiljer sig rejält från att segla enskrov. Kanske ni vill gå en kurs i för hur man hanterar flerskrovsbåt?

Produkter

På Sail Center of Sweden kommer man hitta udda och spännande men högkvalitativa produkter. Kolfiberprodukter, Linor, Smarta lösningar.

Segel - Rigging service

Behöver ni trycka ett stag, få hjälp med nya segel eller få hjälp med att göra segelbåten segelklar inför semestern. Vi hjälper er!

Varumärke med en global ledning för prestanda

Kolla in månadens video - test av cable less code0
Upwind speed 18 knots downvind 23 knots

SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

SailCenter of Sweden AB
Sandbyhovsvägen 7
594 70 Loftahammar

Tel. 0739 44 20 21 / 27

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Bolagsnamn - Org nr.
SailCenter of Sweden Loftahammar AB
559211-9464

SERVICES