SailCenter of Sweden

Produkter och tjänster för seglaren och segelbåten

SailCenter of Sweden

Hampidjan | Linor i absolut högsta kvalité | Generalagent Norden

SailCenter of Sweden - Er Hampidjan Generalagent Norden

Vi har fått det ärorika uppdraget att för Hampidjan vara generalagent I Norden. Hampidjan är idag ett företag med över 1200 anställda och tillverkar idag linor som håller absolut högsta kvalitet.

Driver ni idag ett företag och önskar bli återförsäljare kontakta oss för mer information. Det vi erbjuder är goda marginaler och vi erbjuder olika typer av jobb på linor om detta önskas.

Kontakta mikael@sailcenterofsweden.se för mer info.

Önskar ni beställa jobb på Hampidjan linor så utförs detta av vår samarbetsparter SpinSail Sweden AB med Daniel Engström i spetsen.

Ladda gärna ner vår PDF Katalog över de linor vi tillhandahåller. Ladda ner PDF

 

Not…Vi är och vill vara noga. som generalagent för Hampidjan så kommer vi verka för en kvalitativ marknad.

Det innebär att ni som återförsäljare för Hampidjan kommer erhålla goda prismarginaler, ni kommer genom oss kunna få splitsjobb utfört om så önskas och ni kan alltid ringa oss om råd för val av lina etc.

Oavsett så finns vi för att hjälpa och att stötta. Att välja SailCenter of Sweden innebär att ni väljer kunskap och trygghet. För oss är trygghet viktigt, därför vill vi understryka att vi alltid agerar 100% seriöst i alla led.

SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

SailCenter of Sweden AB
Sandbyhovsvägen 7
594 70 Loftahammar

Tel. 0739 44 20 21 / 27

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Bolagsnamn - Org nr.
SailCenter of Sweden Loftahammar AB
559211-9464

SERVICES