Segelmakeri

  Nya segel, reperation, förvaring, kapellservice

  Segelmakeri | Nya segel, underhåll, förvaring, kapellservice

  Motorn på segelbåten är seglen - Är ni behov av att köpa nya kontakta oss.

  I nära samverkan med Doyle Sails Sweden tillhandahåller vi kvalitativa segel. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet vilket är vårt ledord. Hos oss hittar ni även en rad spännande entypssegel framtagna för bästa prestanda.

  Vi hjälper er att utveckla och förfina segel för bästa prestanda i kombination med god livslängd. Vi har en rad spännande lösning som cableless code 0 etc.. Och vi tillhandahåller egna designer när det kommer till utveckling av segel.

  Är ni i behov av vanliga standardsegel men med god kvalitet då är vi lösningen för er. Vi hjälper er att ta fram rätt segel som passar er och er budget.

  Hos oss hittar du även lösningar för Lazyjack, Stackpack, Sprayhood, skyddsstrumpor m.m.

  Kapellservice | Behöver ni hjälp med service på kapell till er motorbåt, segelbåt, tält, det vara reperation av stackpack, segelkapell, sprayhoods etc. kontakta oss för rådfrågning. Vi hjälper er med reparationer som nya dragkedjor, nya sömmar som torkat och brustit, byte av rutor och andra reperationer.

  Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss.

  Vi ser till detaljerna | Ingen detalj är obetydlig i vårt sökande efter det bästa. Det gäller allt från materialval till en noggrann kontroll av den färdiga produkten. Vår filosofi kan sammanfattas under begreppen kvalitets- och systemtänkande samt en oavbruten strävan mot att åstadkomma bästa möjliga funktion för varje produkt och tjänst.

  Vår bakgrund | Vi är ett ungt företag som verkar för seglaren och segelbåten. Tillsammans sitter vi på stora kunskaper varför vi känner att vi med trygghet kan hjälpa er.

  ERHÅLL VÅRA SPÄNNANDE NYHETSBREV

  Signa upp er för våra nyhetsbrev redan idag. Ni kan när som helst avregistrera er.

  SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

  SailCenter of Sweden AB
  Sandbyhovsvägen 7
  594 70 Loftahammar

  Tel. 0739 44 20 21 / 27

  ÖPPETTIDER

  Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
  Lördagar: Stängt
  Söndagar: Stängt

  Bolagsnamn - Org nr.
  SailCenter of Sweden Loftahammar AB
  559211-9464