Segelmakeri | Nya segel, underhåll, förvaring – SailCenter of Sweden

Motorn på segelbåten är seglen - Är ni behov av att köpa nya kontakta oss.

I nära samverkan med Doyle Sails Sweden tillhandahåller vi kvalitativa segel. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet vilket är vårt ledord. Hos oss hittar ni även en rad spännande entypssegel framtagna för bästa prestanda.

Vi hjälper er att utveckla och förfina segel för bästa prestanda i kombination med god livslängd. Vi har en rad spännande lösning som cableless code 0 etc.. Och vi tillhandahåller egna designer när det kommer till utveckling av segel.

Är ni i behov av vanliga standardsegel men med god kvalitet då är vi lösningen för er. Vi hjälper er att ta fram rätt segel som passar er och er budget.

Hos oss hittar du även lösningar för Lazyjack, Stackpack, Sprayhood, skyddsstrumpor m.m.
Vi erbjuder även serivce på kapell, sprayhood etc.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss.

Not…Vi är och vill vara noga. När vi hjälper er med era segel eller vad det nu kan tänkas vara, gör vi alltid en dokumentation på eventuella brister, förbättringar etc. Denna skickar vi sedan till er.

Utifrån det kan ni sedan i lugn och ro ta de beslut som behövs för er segelbåt. Är upptäckt fel av allvarlig karaktär delges ni detta omgående.

Oavsett så finns vi för att hjälpa och att stötta. Att välja SailCenter of Sweden innebär att ni väljer kunskap och trygghet. För oss är trygghet viktigt, därför vill vi understryka att vi alltid agerar 100% seriöst i alla led.