SailCenter of Sweden

Produkter och tjänster för seglaren och segelbåten

SailCenter of Sweden

Segelmakeri | Nya segel, underhåll, förvaring, kapellservice

Motorn på segelbåten är seglen - Är ni behov av att köpa nya kontakta oss.

I nära samverkan med One Sail i Oxelesund tillhandahåller vi kvalitativa segel. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet vilket är vårt ledord.

Vi hjälper er att utveckla och förfina segel för bästa prestanda i kombination med god livslängd. Vi har en rad spännande lösningar som cableless, och vi tillhandahåller egna designer när det kommer till utveckling av segel.

Är ni i behov av vanliga standardsegel men med god kvalitet då är vi lösningen för er. Vi hjälper er att ta fram rätt segel som passar er och er budget.

Hos oss hittar du även lösningar för Lazyjack, Stackpack, Sprayhood, skyddsstrumpor m.m.

Kapellservice | Behöver ni hjälp med service på kapell till er motorbåt, segelbåt, tält, det vara reperation av stackpack, segelkapell, sprayhoods etc. kontakta oss för rådfrågning. Vi hjälper er med reparationer som nya dragkedjor, nya sömmar som torkat och brustit, byte av rutor och andra reperationer.

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss.

Vi ser till detaljerna | Ingen detalj är obetydlig i vårt sökande efter det bästa. Det gäller allt från materialval till en noggrann kontroll av den färdiga produkten. Vår filosofi kan sammanfattas under begreppen kvalitets- och systemtänkande samt en oavbruten strävan mot att åstadkomma bästa möjliga funktion för varje produkt och tjänst.

Vår bakgrund | Vi är ett ungt företag som verkar för seglaren och segelbåten. Tillsammans sitter vi på stora kunskaper varför vi känner att vi med trygghet kan hjälpa er.

SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

SailCenter of Sweden AB
Sandbyhovsvägen 7
594 70 Loftahammar

Tel. 0739 44 20 21 / 27

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Bolagsnamn - Org nr.
SailCenter of Sweden Loftahammar AB
559211-9464

SERVICES