Navigera mot nya äventyr med Svensk Båtutbildning

Navigera mot nya äventyr med Svensk Båtutbildning

Navigera mot nya äventyr med Svensk Båtutbildning | Din biljett till havets frihet.


Havets kall är starkt och oemotståndligt för många, och med rätt kunskap blir denna värld tillgänglig. Svensk Båtutbildning står redo att förvandla din längtan efter äventyr till en verklighet med sitt omfattande utbud av navigations- och båtkurser. Beläget i hjärtat av Sveriges vackra skärgårdar och historiska sjöfartsplatser som Stockholm, Göteborg, samt möjligheten till distansstudier, erbjuder Svensk Båtutbildning nyckeln till ett rikare båtliv​​.

Kurser designade för alla
Från grundläggande förarintyg till det mer avancerade kustskepparintyget och specialiserade SRC (VHF)-intyg, finns det en kurs för varje ambitionsnivå​​. Varje kurs är pedagogiskt utformad för att göra båtlivet både roligare och säkrare, vare sig du är nybörjare eller en erfaren sjöfarare som vill friska upp dina kunskaper​​.

Utbildningsgaranti för oslagbar trygghet
Svensk Båtutbildning skiljer sig från mängden med sin unika utbildningsgaranti. Om du, mot förmodan, inte skulle klara din examination, får du möjlighet att läsa om kursen utan extra kostnad. Denna garantin sträcker sig även till deras distanskurser, vilket innebär att du kan känna dig trygg i din investering i utbildning​​​​.

Flexibilitet med distanskurser
För den som inte har möjlighet att delta på plats erbjuder Svensk Båtutbildning en rad distanskurser. Det ger dig flexibiliteten att studera var du vill, när du vill. Dessa onlinekurser är utformade för att ge dig samma intyg och kunskaper som du skulle få om du gick kursen på plats, och inkluderar Förarintyg, Kustskepparintyg, och SRC (VHF)-intyg​​.

Från dröm till verklighet
Oavsett om du drömmer om lugna fiskeutflykter i Norge, segling längs Östkusten, eller en seglingstur till Danmark, är ett intyg från Svensk Båtutbildning första steget mot att göra din dröm till verklighet. Deras tidigare kursdeltagare vittnar om en djup tillfredsställelse och en ökad känsla av säkerhet till sjöss​​.

Anmäl dig idag och navigera mot dina drömmar
Med Svensk Båtutbildning är du inte bara en kursdeltagare; du är en del av en större gemenskap som delar kärleken till havet och skärgården. Anmäl dig idag och ta det första steget mot att låsa upp en värld av äventyr, frihet, och trygghet på de blåa vågorna​​​​​​.

Gå till webbplats för mer information: https://batutbildning.se

SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

SailCenter of Sweden AB
Sandbyhovsvägen 7
594 70 Loftahammar

Tel. 0739 44 20 21 / 27

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Bolagsnamn - Org nr.
SailCenter of Sweden Loftahammar AB
559211-9464

SERVICES