Liros Ropes 2024 - SailCenter of sweden

Tågvirke från Liros Ropes - Ladda hem Liros katalog 2024

Dags för nytt tågvirke från Liros till er segelbåt?

Säkra Sommarseglingen: Expertservice i Loftahammar
Med sommaren runt hörnet är det dags att säkerställa att segelbåten har rätt och bra tågvirke. Vi på SailCenter of Sweden vet hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig att välja rätt lina till rätt funktion.

Professionell översyn för utmärkt prestanda och hållbarhet.
Vill ni ha hjälp med att välja rätt till er båt. Låt oss träffas och vi tillsammans gör en översyn. Utifrån det tar vi sedan fram ett lösningsförslag.

Liros har varit en banbrytare inom utvecklingen av tågvirke för segling och yachting i över 50 år.
Deras engagemang för innovation och kvalitet innebär att varje produkt är designad för att möta de höga krav som ställs av seglare världen över. Oavsett om du är en entusiastisk fritidsseglare eller en professionell tävlingsseglare, erbjuder Liros produkter som kan förbättra din seglingsupplevelse avsevärt.

Vårt samarbete med Liros innebär att SailCenter of Sweden kan erbjuda ett brett urval av tågvirke, inklusive allt från slitstarka förtöjningslinor till högpresterande racingtågvirke.
Dessa produkter är tillverkade med hjälp av den senaste teknologin och de finaste materialen för att säkerställa maximal styrka, hållbarhet och flexibilitet. Oavsett dina behov, har vi tågvirke som kan hjälpa dig att nå nya höjder med din segling.

Att välja Liros tågvirke genom SailCenter of Sweden innebär att du inte bara investerar i överlägsen kvalitet, utan också i säkerhet och prestanda.
Vi förstår vikten av pålitlig utrustning när du befinner dig på vattnet, och med Liros produkter kan du segla med förtroende, vetandes att ditt tågvirke är byggt för att hålla.

Utöver att erbjuda toppklassiga produkter, är vi på SailCenter of Sweden dedikerade till att tillhandahålla exceptionell kundservice.
Vårt team av kunniga seglingsexperter är alltid redo att hjälpa dig att välja det perfekta tågvirket för dina specifika behov och för att se till att du får mest möjliga ut av din seglingsutrustning.

Upptäck skillnaden som högkvalitativt tågvirke från Liros kan göra för din segling.
Besök oss på SailCenter of Sweden för att utforska vårt omfattande sortiment av Liros produkter och börja din resa mot bättre prestanda och säkrare segling idag. Tillsammans med Liros ser vi fram emot att hjälpa dig att uppnå dina seglingsdrömmar med det bästa tågvirket på marknaden.

Här kan du även ladda ner Liros senaste katalog över tågvirke som de tillverkar. Denna gäller för 2024 och 2025.

SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

SailCenter of Sweden AB
Sandbyhovsvägen 7
594 70 Loftahammar

Tel. 0739 44 20 21 / 27

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Bolagsnamn - Org nr.
SailCenter of Sweden Loftahammar AB
559211-9464

SERVICES