Raymarine Alpha - SailCenter of Sweden

SailCenter of Sweden är stolta över att presentera Raymarine Alpha

Image

Läs mer om våra produkter från Raymarine, se priser, välj det som passar dig. Surfa runt i Raymarine produktkatalog 2024.
Gå vidare hit för att ladda ner Raymarine katalog

Vi på SailCenter of Sweden är er Raymarine partner nära dig i Västervik - Loftahammar med omnjed.

Raymarine Alpha skärmar 7 eller 9 tum

Det senaste inom båtinstrumentering med alternativ för stående och liggande montering och en enda data- och strömkabel för enkel installation.

Den ultimata seglingsdisplayen

Alpha Performance Displays är våra mest mångsidiga skärmar för marindata. Instrument med klara pekskärmar och breda visningsvinklar ger utmärkt sikt överallt ombord. Alphas omfattande utbud av datapaneler och widgetar gör viktig seglings-, navigerings- och motorinformation lätt att tolka på ett ögonblick.

Experterna är överens

Alpha-serien vann prestigefyllda Dame Award. Dame Award-juryn, bestående av experter från den marina branschen, sa: ”Vi är imponerade av Alpha Performance Display Systemets prestanda med tanke på priset som är lägre än förväntat. Högupplöst seglingsdata på stor skärm är nu tillgängligt för en bredare bas av användare.”

Optimal prestanda

Hög synlighet. Skärmar med utmärkt läsbarhet även med Polariserade solglasögon och med extra breda visningsvinklar, synliga på masten eller på distans

Robust konstruktion

Testad till det yttersta och byggd med vår exklusiva HydroToughTM Nano-beläggning som avvisar vatten och olja för pålitlig styrning av pekskärmen

Fullständigt skalbar

En enda ström- och datakabel för färre kablar genom däck och master. Stöd för seriekoppling av upp till fyra Alpha-skärmar

Taktisk medvetenhet

Intuitivt designade grafiska instrumentdisplayer, som syftar till att öka taktisk medvetenhet och underlätta bättre beslutsfattande på vattnet.

SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

SailCenter of Sweden AB
Sandbyhovsvägen 7
594 70 Loftahammar

Tel. 0739 44 20 21 / 27

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Bolagsnamn - Org nr.
SailCenter of Sweden Loftahammar AB
559211-9464

SERVICES