Service av segel

Säkra Sommarseglingen: Expertservice i Loftahammar

Dags för översyn av era segel? Vi hjälper er

Säkra Sommarseglingen: Expertservice i Loftahammar
Med sommaren runt hörnet är det dags att säkerställa att ditt segel är i bästa möjliga skick. På SailCenter of Sweden i Loftahammar förstår vi vikten av ett välskött segel för en optimal segelupplevelse.

Professionell översyn för utmärkt segelprestanda
Seglens skick är avgörande för en säker och njutbar segling. Vårt team av professionella segelmakare erbjuder en grundlig översyn av dina segel, inspekterar allt från sömmar till materialförslitning och ger råd om nödvändiga åtgärder.

Anpassade reparationer för varje unikt segel
Varje segel är unikt och kräver specialanpassade reparationer. Vårt team är utrustat för att hantera allt från små revor till större skador, och vi använder material av högsta kvalitet för att återställa seglets styrka och funktion.

Teknisk expertis och traditionellt hantverk
På SailCenter of Sweden kombinerar vi modern teknik med traditionellt segelmakeri för att ge dina segel den bästa möjliga servicen. Vi är experter på både traditionella och moderna segelmaterial och anpassar våra tjänster efter dina specifika behov.

Boka din översyn idag
Att förbereda dina segel inför säsongen är avgörande för en trygg och njutbar segling. Kontakta oss på SailCenter of Sweden i Loftahammar för att boka din översyn. Vi är här för att se till att du får en fantastisk seglingsupplevelse i sommar.

SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

SailCenter of Sweden AB
Sandbyhovsvägen 7
594 70 Loftahammar

Tel. 0739 44 20 21 / 27

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Bolagsnamn - Org nr.
SailCenter of Sweden Loftahammar AB
559211-9464

SERVICES