Våren är här, för seglingsentusiaster betyder det: dags för riggservice

Dags för översyn av er rigg? Vi hjälper er

Efter en lång vinter är det viktigt att ge din segelbåt den uppmärksamhet den förtjänar för att säkerställa smidiga och njutbara seglingsupplevelser under de varmare månaderna.

På SailCenter of Sweden förstår vi passionen och kärleken till segling. Därför erbjuder vi en omfattande riggservice som ser till att din båt är i toppskick.

Vi vet att varje detalj räknas när det gäller att maximera båtens prestanda och säkerhet.
Vi använder endast högkvalitativa material och den senaste tekniken för att säkerställa att din båt hanterar både lugna briser och kraftiga vindar med lätthet.

Vårt mål är inte bara att underhålla din utrustning, utan också att förbättra din seglingsupplevelse. Så, varför inte välkomna våren med en rigg i bästa skick?

Kontakta oss på SailCenter för en professionell riggservice som ger dig friheten att njuta av varje våg och vindpust med förtroende. Segla in i våren med SailCenter – där kvalitet och passion möts på öppet hav!

SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

SailCenter of Sweden AB
Sandbyhovsvägen 7
594 70 Loftahammar

Tel. 0739 44 20 21 / 27

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Bolagsnamn - Org nr.
SailCenter of Sweden Loftahammar AB
559211-9464

SERVICES