SailCenter partner till OneSails

SailCenter of Sweden blir partner till OneSails

Image

Offert på nya segel ? Tveka inte att kontakta oss

Vi hjälper er att ta fram förslag på segel till er segelbåt. Det kan vara nytt försegel, storsegel eller undanvindssegel. Vi har lång erfarenhet och vet hur vi på bästa sätt kan hjälpa just dig.

SailCenter of Sweden blir partner till OneSails

Inledning

SailCenter of Sweden är stolta över att meddela vårt nya partnerskap med OneSails, en ledande internationell segelmakare. Detta samarbete markerar en ny era i vår strävan att leverera högkvalitativa segelprodukter och tjänster till den svenska seglingsgemenskapen.

OneSails - Segelinnovation och expertis

OneSails är känd för sin innovation och expertis inom segeltillverkning. Deras unika teknologier, såsom 4TForte och Vantage One Race, kombinerar avancerade material och banbrytande konstruktionsmetoder för att skapa segel som är både snabba och hållbara. Med ett globalt nätverk av segelmakerier och experter, har OneSails en imponerande meritlista, inklusive 35 VM och EM vinster samt OS-guld​. ​.

SailCenter of Sweden - Dedikerad service och kunskap

SailCenter of Sweden, med sitt säte i Loftahammar, har länge varit en betrodd leverantör av högkvalitativa segelprodukter och tjänster. Vårt engagemang för kvalitet och service sträcker sig från segelreparationer och kapell till avancerad riggservice. Som partner till Seldén och Raymarine, erbjuder vi en komplett lösning för alla dina segelbehov​. ​.

Fördelarna med partnerskapet

Genom detta partnerskap kombinerar vi OneSails innovativa segelteknologi med SailCenter of Swedens lokala expertis och kundservice. Det betyder att våra kunder nu har tillgång till världsklass segel, skräddarsydda för att möta de unika behoven hos svenska seglare, med den tillförlitliga och personliga servicen som SailCenter är kända för.

Avslutning

Vi är entusiastiska över att ge våra kunder det bästa från båda världar - toppmodern segelteknologi och exceptionell lokal service. Välkommen till en ny era av segling med SailCenter of Sweden och OneSails.

 

SailCenter of Sweden AB är företaget som erbjuder speciella och högkvalitativa produkter för seglare och segling. Det kan vara att segla enskrov och flerskrov, riggservice, linor kolfiberlottor m.m.

SailCenter of Sweden AB
Sandbyhovsvägen 7
594 70 Loftahammar

Tel. 0739 44 20 21 / 27

ÖPPETTIDER

Måndag - Fredag kl. 08.00 - 17.00
Lördagar: Stängt
Söndagar: Stängt

Bolagsnamn - Org nr.
SailCenter of Sweden Loftahammar AB
559211-9464

SERVICES